Menu

Zapraszamy Państwa do naszej restauracji, w której w każdym z nadchodzących weekendów proponujemy Państwu dania pochodzące z kuchni całego świata.

Przykładowe menu weekendowe

Dania Główne

  • Sznycel z indyka zapiekany z serem mimolette i szynką parmeńską, podawany na świeżych warzywach z patelni oraz pieczonymi ćwiartkami z ziemniaków
  • Grillowana pierś z kurczaka przekładana szpinakiem, podawana na warzywach z tymiankiem i talarkami z ziemniaków w sosie własnym
  • Świeży filet z dorsza podawany z warzywami po chińsku, ze świeżą mieszanką sałat i brązowym ryżem

Desery

  • Szarlotka po królewsku
  • Sernik (niebiańskie słodkości)

Zupy

  • Zupa krem z cukinii podawany ze świeżym pieczywem
  • Zupa krem z borowików

Napoje/Drinki

  • Sok redukujący zmęczenie (składniki: brzoskwinia, banan, truskawka, mleko)
  • Sok młodości (składniki: koperek, czerwona kapusta, jabłka)
  • Mojito (składniki: biały Rum, limonka, brązowy cukier, liście mięty)
  • Cuba Libre (składniki: biały Rum, limonka, Cola)